Viitorul Mercedes-Benz Clasa A primeşte elemente de design de la Clasa S

Mercedes-Benz a publicat o serie de fotografii cu interiorul viitorului model Mercedes-Benz Clasa A şi observăm o evoluţie spectaculoasă spre lux.

Viitorul Mercedes-Benz Clasa A primeşte elemente de design de la Clasa S şi amintim aici de volanul multifuncţional care este integrat în premieră pe acest model. Scaunele cu controlul temperaturii şi masaj reprezintă un alt element de noutate pentru Clasa A. Opţional va putea fi comandat pachetul Multicontour Seat care oferă posibilitatea reglării individuale cu acționare electrică a suporturilor laterale și a suportului lombar.

După cum observăm din aceste prime fotografii Mercedes-Benz face un pas important spre digitalizare şi va oferi trei combinaţii pentru alegerea display-urilor: se pot alege două de 7 inchi, unul de 7 inchi şi unul de 10.25 inchi sau pentru echipările superioare două display-uri de 10.25-inchi.

Mercedes-Benz susţine că noul Clasa A va avea un compartiment pentru bagaje cu 29 de litri mai mare decât la modelul precedent  şi va oferi o capacitate de încărcare de 370 litri.

Adaugă un comentariu