Viitorul Opel Meriva este gata in luna mai

Noul model va fi pregatit pentru comercializare la sfarsitul lunii mai. Gama sa de motorizari cuprinde sase motoare turbo, cu puteri intre 75 si 140 CP.

Opel Meriva a crescut in dimeniuni, lungimea acestuia fiind de aproape 4,20 metri. Interiorul este mai flexibil ca oricand si ofera scaune ajustabile, dar si mai multe spatii de depozitare.

Noul Meriva dispune de usi spate care se deschid in directie opusa, ca la Rolls-Royce, botezate flex Doors. Usile spate dispun de un sistem electric de blocare a deschiderii in timpul mersului.

Ca si design, Meriva propune o parte frontala in stilul Insignia si Astra, cu grila cromata a radiatorului. Opel ofera pentru noua generatie Meriva, un sistem pentru transportul bicicletelor – Flex-Fix to.

Gama de motoare include sase propulsoare, toate supraalimentate. Pana la acest moment nu se cunosc date clare dar este probabil ca Meriva sa dispuna la capitolul diesel de motoarele 1,3 CDTI cu 75 si 95 CP, 1,7 CDTI cu 110 si 125 sau 130 CP. Oferta va include cu siguranta propulsorul pe benzina 1,4 turbo de 140 CP si, probabil, inca o versiune a sa, cu putere mai mica, sau, unul dintre motoarele turbo, de 1 sau 1,2 litri, anuntate de Opel pentru 2010.

Opel Meriva va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

Adaugă un comentariu

Articole similare