Vine break-ul Seat Ibiza: Ibiza ST

Spaniolii de la Seat vor prezenta al treilea model al platformei tehnice de la Ibiza: Ibiza ST, un break practic cu dimensiuni compacte.

Chiar daca modelul anterior Ibiza nu a beneficiat si de o versiune break, spaniolii au decis ca acum este momentul pentru acest lucru. In consecinta, versiunea break a modelului Ibiza va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Noul model masoara 4,23 metri in lungime, cu 18 cm mai mult decat hatchback-ul si ofera o capacitate a portbagajului de 430 litri. Prin rabatarea spatarelor scaunelor din spate, spatiu disponibil in portbagaj poate fi mai mare. Vizavi de portbgaj, spaniolii au avut grija ca acesta sa dispuna de o margine de incarcare joasa, dar si de o latime optima.

Interiorul noului model se anunta a fi spatios si va abeneficia de detalii sport, in stilul marcii spaniole. La fel si exteriorul, care lasa impresia de dinamism. Ibiza ST va putea fi achizitionat in trei versiuni de echipare, incepand cu sfarsitul acestei veri.

Din punct de vedere tehnic, Ibiza ST va dispune de sase motoare, trei alimentate cu benzina si trei diesel TDI common-rail, care vor oferi puteri cuprinse intre 70 si 105 CP. Optional, va fi disponibila o cutie de viteze cu dublu ambreiaj. Printre motorizari vom intalni noile 1.2 TDI si 1.2 TSI.

Adaugă un comentariu

Articole similare