Vine primăvara: noul Mini Cabrio poate fi comandat în România

Mini Cabrio poate fi comandat de astăzi în România, prețurile pornind de la 24.300 de euro cu TVA. Primele liverări sunt așteptate pentru luna martie.

Primele zile în care vremea se încălzește sunt marcate la Mini de anunțul privind posibilitatea comandării noii generații a lui Mini Cabrio. Chiar dacă livrările vor începe în martie (la timp pentru deschiderea sezonului cabrio), fanii modelului se vor putea juca de astăzi cu configuratorul Mini și chiar comanda noul model.

Gama Mini Cabrio este formată din trei modele, având la bază Mini Cooper Cabrio, motorizat de unitatea cu trei cilindri pe benzină de 1,5 litri și 136 CP. Acesta costă 24.300 de euro cu TVA. Pentru 5.100 de euro în plus, puteți adăuga încă un cilindru motorului pe benzină, care ajunge astfel la 2,0 litri/192 CP în cazul versiunii Mini Cooper S Cabrio. Fanii diesel au la dispoziție modelul Mini Cooper D Cabrio, motorizat de o unitate diesel cu trei cilindri de 1,5 litri, care dezvoltă 116 CP. Acesta are un preț de bază de 25.980 de euro cu TVA.

Printre noutățile aduse de noul Mini Cabrio se numără suspensia adaptivă Dynamic Damper Control și acoperișul complet automatizat, care poate fi operat și din mers, la viteze de până la 30 km/h. Deschiderea acestuia durează 18 secunde. Volumul portbagajului a crescut cu 25% față de generația anterioară, fiind de 215 litri cu acoperișul închis și de 160 de litri cu acoperișul coborât.

Adaugă un comentariu