La EXPOROM Auto&Moto Show poti castiga un Hyundai i20

Auto Bild este partenerul oficial al celei de a doua editii a EXPOROM Auto&Moto Show, care se va desfasura in perioada 9-11 mai la noul centru expozitional din Pantelimon, la intersectia DN3 cu Soseaua de Centura. Sute de bolizi cu mii de cai-putere sub capota, automobile clasice, dar si cele mai noi modele de pe piata vor putea fi admirate in cadrul show-lui.

Vali Porcisteanu, campionul national de raliuri, va face onorurile deschiderii evenimentului, cu o demonstratie in cadrul competitiei „Cupa presei la Buggy‘.

O alta supriza vine odata cu tombola organizata in cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau abonamentului cumparat, vizitatorii pot castiga un Hyundai i20, in urma extragerii la sorti, ce va avea loc in ultima zi a show-ului. Aici gasiti regulamentul tombolei.

EXPOROM Auto&Moto Show este la a doua editie. Dupa succesul de anul trecut, acum va invitam la un eveniment plin de culoare, cu modele de masini si motociclete din toate categoriile. Peste 25.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de-a IIa editie a Auto&Moto Show 2013. Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar  transportul vizitatorilor va fi gratuit de la statia de metrou Republica.

Evenimentul  isi deschide portile pe 9 mai cu defasurarea concursului „Cupa presei la Buggy’. Zilele urmatoare continua cu inscrieri, calificari si masuratori pentru competitia de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstratiile cu buggy-uri, cu motoare, expo tuning si prezentarea masinilor ce vor concura in cadrul Campionatului National de Drift (11-12mai). Programul este diponibil aici.

Biletele pot fi achizitionate astfel: de pe www.myticket.ro, din reteaua Diverta sau direct de la locatie (pe durata desfasurarii evenimentului).

Adaugă un comentariu