Volkswagen Arteon ar putea fi produs și într-o variantă shooting brake

La finalul lunii trecute Volkswagen a publicat prima schiță oficială cu Arteon, înlocuitorul lui CC. Modelul va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2017.

Dar iată că nemții au prins curaj și vor să facă din Arteon un model pentru o gamă cât mai largă de clienți. Așa se face că șeful liniei de produs spune că Arteon va fi dezvoltat și într-o variantă shooting brake.

“Mai întâi trebuie să așteptăm și să obervăm reacția pieței în ceea ce privește versiunea standard. Dacă vrem să producem derivate, trebuie să ne asigurăm că avem o bază solidă. Totodată trebuie să ne gândim dacă un astfel de produs prinde. Totul are nevoie și de un raționament financiar, pe care cred că îl deținem”, a declarat oficialul producătorului german.

Cât despre versiunea standard a lui Arteon, Tobias Suhlmann, designer în cadrul VW, ne spune câteva cuvinte: Arteon trezește interesul încă de la prima vedere, datorită designului său expresiv, dar surprinde totodată cu caracteristicile sale practice: acestă combinație este unică!’

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu