Volkswagen – Greșeala recunoscută este pe deplin iertată

Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată. Cel puțin așa spune un proverb. Ei bine, în cazul angajaților Volkswagen, lucrurile stau altfel. Conform oficialilor grupului german, angajații care au informații cu privire la manipularea testelor de emisii și mărturisesc, își vor păstra locurile de muncă.

Așa cum era normal, oferta conducerii este limitată. Cei care vor să rămână în grup trebuie să ofere informațiile până la finalul lunii noiembrie, iar “promoția” nu este valabilă și pentru managerii departamentelor.

Grupul Volkswagen a deschis propria anchetă pentru a stabili cum a fost conceput și implementat software-ul capabil să păcălească testele de consum. După cum știți, 11 milioane de mașini sunt afectate la nivel global de scandalul Dieselgate. Alte 800.000 de vehicule sunt și ele în vizor, întrucât au emisii de CO2 cu mult peste limitele admise.

În scurt timp, Volkswagen o să prezinte un program pentru revizuirea tuturor vehiculelor implicate în scandalul manipulării testelor de emisii.

Via | DailyMail

Adaugă un comentariu