Sedanul cu caracter premium Volkswagen ID. AERO având propulsie 100% electrică va debuta în curând pe piața chineză.

Primele desene într-adevăr relevante cu limuzina electrică pe care VW are de gând să o comercializeze pe piața chineză ne arată o siluetă rafinată aerodinamic, elegantă și porporții care promit un interior spațios.

Versiunea de serie a lui VW ID. AERO reprezintă o extindere la nivel superior a familiei de automobile ID. Marca germană reușește inclusiv pe această cale să intensifice materializarea strategiei ACCELERATE. Ca toate modelele din familia electricelor ID, noul sedan premium se bazează pe platforma tehnică MEB. De asemenea, limbajul stilistic al lui VW ID. Aero transpune la o altă scară elementele deja cunoscute și apreciate de la celelalte serii de modele ID. Designul exterior al ID. AERO este fluid și clar definit. Finețea de ansamblu a formei ajută la reducerea consumului de energie și la creșterea autonomiei.

Următoarea mașină mondială pentru un nou segment de piață, versiunea de serie a lui ID. AERO va debuta pe piața auto chineză în a doua jumătate a anului 2023. Variantele corespunzătoare pentru piețele nord-americană și europeană vor fi prezentate în 2023. Fabricarea versiunilor VW ID. AERO pentru America de Nord și Europa se va desfășura la uzina Volkswagen din Emden.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare