Volkswagen pregăteşte un model electric pentru cursa de la Pikes Peak

Volkswagen va scoate pe piață o mașină de curse în totalitate electrică, pentru cea mai renumită cursă de viteză în coastă din lume. Prototipul cu tracțiune pe 4 roți este programat să apară la începutul Cursei de viteză în coastă Pikes Peak International Hill Climb din Colorado, SUA, de pe 24 iunie 2018.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Noul proiect în motorsport face parte din procesul Volkswagen de transformare în producătorul de top de vehicule electrice. Până în 2025, marca Volkswagen va oferi deja 23 de modele în totalitate electrice.

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Vehiculul este dezvoltat de către Volkswagen Motorsport în strânsă colaborare cu departamentul pentru Dezvoltare Tehnică din Wolfsburg. olkswagen Motorsport a participat ultima dată la cursa de viteză pe coastă de la Pikes Peak în 1987.

BREAKING NEWS! O țară de lângă România interzice mașinile pe benzină și motorină!

Jumătate dintre șoferi fac această GREȘEALĂ ILEGALĂ! Tu o faci?

Cursa de viteză în coastă Pikes Peak International Hill Climb – pe care cunoscătorii o mai numesc și „Cursa către nori’ – are loc din 1916 în Rocky Mountains lângă Colorado Springs. Cursa are 19,99 kilometri lungime și urcă spre vârf până la 1.440 metri, la t 4,300 metri peste nivelul mării. În prezent, recordul pentru clasa de prototipuri electrice este 8 minute și 57,118 secunde, stabilit de șoferul din SUA Rhys Millen (e0 PP100) în 2016.

Adaugă un comentariu