Volkswagen a răscumpărat sute de mii de maşini de mașini în SUA în scandalul Dieselgate – VIDEO

Volkswagen AG a răscumpărat 335.000 de mașini cu motorizări afectate de scandalul Dieselgate din SUA și le păstreaza în 37 de locuri, până când va afla de la autorităţi ce poate să facă cu aceste autoturisme.

Datele arată că Volkswagen a distrus 28.000 de vehicule dintre cele răscumpărate, a revândut 13.000 și depozitează 294.000 în 37 de locuri din SUA. Printre acestea se află un stadion dezafectat din Detroit, o fostă fabrică de celuloză din Minnesota și citimitrul auto din Victorville(California).

“Aceste vehicule sunt stocate în mod provizoriu și întreținute în mod regulat într-un mod care să asigure operabilitatea și calitatea acestora pe termen lung, astfel încât acestea să poată fi returnate în comerț sau exportate odată ce autoritățile de reglementare din SUA aprobă modificările corespunzătoare ale emisiilor” a declarat purtătorul de cuvânt al VW, Jeannine Ginivan

Volkswagen așteaptă ca autoritățile SUA să decidă ce modificări la capitolul emisii trebuie făcute la aceste vehicule și va decide apoi dacă le poate revinde în SUA, sau în alte țări.

NOUA AUTOSTRADĂ a României A CRĂPAT ÎNAINTE DE INAUGURARE! Imagini uimitoare!

ȚI-AI UITAT CHEILE ÎN MAȘINĂ? Uite cum poți să o deschizi!

Asta e mașina VIORICĂI DĂNCILĂ! Te așteptai la așa ceva?!

Volkswagen este obligată să repare sau să răscumpere până în iunie 2019 cel puțin 85% dintre vehiculele afectate de scandalul Dieselgate în SUA, în caz contrar riscând amenzi.

Sursa: reuters.com

Iată cum arată un astfel de loc filmat cu o dronă:

Adaugă un comentariu