Volvo a lansat o nouă generație de scaune auto pentru copii

Ne-am obișnuit deja ca atunci când spunem Volvo să spunem siguranță. Și pe bună dreptate, pentru suedezii investesc mult în dezvoltarea acestor tehnologii, iar planul acestora pe termen lung sună extrem de bine (până în 2020, nimeni nu ar mai trebui să moară sau să fie rănit grav într-un model Volvo.).

Dar suedezii se gândesc și la cea mai prețioasă încărcătură pe care o transpoți, la copilul tău, motiv pentru care au lansat o generație nouă de scaune auto dedicate celor mici.

“Beneficiile unui scaun auto sunt enorme, însă mulți părinți decid să-și transporte copiii cu fața către sensul de mers de la vârste mici. De ce? Pentru că aceștia se plâng că nu au suficient spațiu la picioare sau că le este foarte cald din cauza tapițeriei”, spun suedezii. Iar de aici a plecat și acțiunea lor în dezvoltarea noilor scaune pentru copii.

Citește și: Practic: Scaunul auto pentru copii – Cea mai prețioasă încărcătură

Așa se face că suedezii au folosit o tapițerie care conține material textil din lână în procent de 80% pentru un confort sporit și pentru o ventilație superioară. În plus, acest material este mai plăcut la atingere și se descurcă de minune și atunci când este frig, dar și când este cald. Astfel, temperatura nu va mai reprezenta o problemă.

Pentru a genera mai mult spațiu la picioare, Volvo a optat pentru un design cu forme subțiri. Totodată, designul folosit aduce îmbunătățiri și în dreptul confortului celui mic.

Citește și: Scaunele auto de copii și hainele de iarnă nu fac casă bună

Gama de scaune se compune din trei produse: scaunul pentru sugari, scaunul dedicat pentru mersul cu spatele către sensul de deplasare și scaunul tip booster. De asemenea, Volvo recomandă ca până la vârsta de 6 ani, copilul pe care îl ai în mașină trebuie să fie poziționat întotdeauna cu spatele către sensul de mers. Acesta va fi protejat mult mai bine în cazul unui impact.

Volvo despre scaunele auto pentru copii

Adaugă un comentariu