Volvo prezinta interiorul pentru viitorul XC90

Noul Volvo XC90 este foarte aproape de momentul in care va fi prezentat oficial insa, pana atunci, constructorul suedez ne prezinta primele imagini cu interiorul si detalii care se regasesc in habitaclu.

Volvo afirma ca toate materialele sunt de cea mai buna calitate, pielea fiind din cea mai fina, lemnul lucrat manual, iar finisarile perfecte.

Seful pentru designul interior, Robin Page, afirma: “Aceste detalii sunt executate pentru a fi o bijuterie pentru interior”.

Inima sistemului multimedia este reprezentata de un touchscreen de mari dimensiuni, pozitionat pe inaltime, pe care toate functiile masinii vor putea fi controlate cu usurinta. Toate aplicatiile vor putea fi usor accesate.

Scaunele sunt desenate pentru a fi cat mai ergonomice si pentru a oferi cel mai bun nivel de confort. Cele Confort sunt standard, iar cele Contour vor fi oferite optional, pentru un mai bun suport lateral. Volvo XC90 va oferi un interior cu sapte locuri, suedezii afirmand ca si scaunele de pe cel de-al treilea rand sunt conforatbile. XC90 va fi prezentat in intregime la finalul lunii iulie.

taguri
Adaugă un comentariu