Volvo XC90 – Recall prematur

Un oficial Volvo a confirmat faptul că noua generație a lui XC90 va fi recheamată în service. Media din Marea Britanie spune că aproximativ 10.000 de unități vor ajunge în service în vederea efectuării unei înlocuiri a capacului care separă habitaclul de aibag-urile dedicate celui de-al treilea rând de scaune.

Oficialii Volvo au ținut să confirme fapul că nu există nicio problemă în ceea ce privește funcționalitatea airbag-urilor. Astfel, recallul nu are nicio legătură cu scandalul Takata, eveniment care a ținut capul de afiș al mediei preț de câteva luni și care a readus în service milioane de autoturisme.

“Trebuie să modificăm panoul care separă airbag-urile celui de-al treilea rând de scaune de habitaclu”, a declarat Stefan Elfstrom, purtător de cuvânt Volvo. După cum este normal, Volvo va înlocui și panourile protectoare ale vehiculelor care încă nu au fost livrate.

Problema va fi remediată fără costuri din partea clienților, iar dealerii Volvo vor demara acțiunea de rechemare în perioada imediat următoare.

Via | AutoExpress

Adaugă un comentariu