Volkswagen ne arată cel mai ușor mod de a parca un Crafter (VIDEO)

Volkswagen demonstrează cât de ușoară este viața cu un Crafter echipat cu asistent de parcare prin a-l față în față cu un cascador profesionist.

Citește și:

Cele mai tari cascadorii cu mașini! (VIDEO)

Volvo Trucks pregătește o nouă cascadorie spectaculoasă

Nu încerca asta acasă! Un cascador profesionist execută un flic-flac pe spate deasupra unui monopost de Formula E

Primele schițe ale noului Volkswagen Caddy: debutează în 2020

Volkswagen prezintă o nouă inovație tehnică: reduce cu 80% emisiile motoarelor diesel

Nu ai nevoie de un parcagiu profesionist ca să convingi pe cineva că o autoutilitară de transport marfă este mai eficientă în parcare dacă are un asistent tehnologizat, însă ne bucurăm că Volkswagen a făcut-o. Nu de alta, dar probabil nimeni altcineva nu se încumetă să facă o parcare laterală cu duba folosind frâna de mână din dotarea autovehiculului.

Într-un clip de promovare pentru Park Assist – sistemul semi-autonom de parcare de la Volkswagen – disponibil și pe Crafter, producătorul german a creat o „provocare’ pentru Alastair Moffatt, cel mai bun parcagiu lateral din lume în momentul de față.

Într-un spațiu de 7,5 metri, delimitat de cutii de carton, Moffatt a abordat parcarea în două moduri diferite: o dată a folosit Park Assist, lăsând mașina să se ocupe de încadrarea în spațiu în timp ce el folosește doar accelerația, frâna și ambreiajul. A doua oară, a făcut ce știe el mai bine: a parcat prin pivotare, folosind frâna de mână.

„Am fost foarte impresionat de cât de agil a demonstrat Volkswagen Crafter că este. Pivotarea cu frâna de mână a unui vehicul atât de mare nu este întotdeauna ușoară. Am petrecut ani perfecționând arta parcării dar întrecerea cu Park Assist s-a demonstrat a fi o adevărată provocare, deoarece este precis 100% de fiecare dată. A trebuit să dau tot ce am mai bun ca să-l egalez’, a declarat Moffatt, campionul mondial en titre la parcări.

Adaugă un comentariu