Primele schițe ale noului Volkswagen Caddy: debutează în 2020

VW Vehicule Comerciale a publicat pe internet schițele oficiale ale noului Volkswagen Caddy.

Vorbim despre două schițe care ilustrează liniile generale ale noului Volkswagen Caddy, nu și despre toate detaliile stilistice ale viitorului model utilitar de la VW Vehicule Comerciale. În mod evident, versiunea de serie a noului VW Caddy nu va fi echipată cu jante de dimensiuni mari, cu prize de aer atât de pronunțate sau cu un cârlig de remorcare fix integrat vizibil în bara de protecție față.

Forma generală a blocurilor optice față și semnătura luminoasă din schițele din galeria foto ar trebui să ajungă pe varianta de serie a noului Volkswagen Caddy, așa cum este probabil să vedem și când vom privi semnătura luminoasă a stopurilor noii generații VW Caddy. Subliniem faptul că schițele de design prezintă adesea trăsături stilistice exagerate, care nu ajung pe modelul de serie.

Cei de la Volkswagen ar urma să-l mute pe Caddy pe platforma MQB a conglomeratului industrial din Wolfsburg și unele zvonuri anunță chiar și implementarea de motorizări mild-hybrid cu tehnologie 48V. Toate versiunile vor respecta normele Euro6d, iar compania germană este așteptată să ofere în continuare versiuni de marfă și de transport persoane ale lui Caddy. De dragul statisticii, aflați că generația actuală a lui VW Caddy a debutat în 2015.

O altă îmbunătățire notabilă a următoarei generații Volkswagen Caddy va veni la nivelul interiorului, așteptat să primească tehnologie din gama de autoturisme Volkswagen, precum și în ceea ce privește sistemele de asistență a șoferului. Acestea din urmă vor avea o gamă mai largă și vor fi oferite, cel mai probabil, sub forma unor pachete pentru a asigura un nivel mai înaltă de siguranță activă, adică pentru a reduce probabilitatea unui impact sau pentru a mitiga consecințele unui accident.

Debutul comercial al noului Volkswagen Caddy va avea loc în 2020, la scurtă vreme după prezentarea oficială. Data acesteia din urmă nu a fost specificată oficial, dar ne așteptăm să-l vedem până în luna februarie 2020.

 

Adaugă un comentariu