Mercedes-AMG se pregătește să dezvăluie un concept semnat de Will.I.Am

Ei bine, ce treabă are Will.I.Am cu Mercedes-AMG? Artistul, după numele său real William James Adams Jr. este ambasadorul de brand al vehiculelor electrificate din divizia Mercedes-AMG. Anunțul inițial al colaborării fusese anunțat încă din luna septembrie a anului trecut, atunci când alături de artist se afla și un exemplar GT 63 S E Performance.

Între timp, canalele oficiale de social media ale producătorului german au oferit o serie de imagini teaser cu mașina la care au lucrat împreună cu Will.I.Am. Conceptul, care pare să împrumute partea frontală a unui AMG G 63, este bazat pe AMG GT 63 S E Performance și va dispune de uși tip suicide (cu deschidere inversă).

Conceptul va fi un coupe de clasă mare, însă Mercedes nu a oferit detalii cu privire la sistemul de propulsie al mașinii. Însă, artistul fiind ambasadorul de brand pentru divizia de sportive electrificate AMG, există mai multe șanse ca mașina să fie electrică.

Deocamdată nu cunoaștem dacă mașina concept prevede un model de serie sau dacă va rămâne la rangul de unicat. Vom afla mai multe detalii pe 5 mai, atunci când mașina va fi prezentată oficial.

Adaugă un comentariu