Contact: Audi A3 Cabriolet

A3 Cabriolet utilizeaza un acoperis din material textil, montat pe un schelet construit din magneziu, aluminiu si otel, foarte compact si foarte usor, a carui operatiune de capotare/decapotare dureaza 18 secunde si poate fi efectuata pana la o viteza de 50 km/h. Optional, poate fi comandata o izolare fonica suplimentara care adauga inca un strat format dintr-o spuma speciala pentru a reduce si mai mult nivelul de zgomot din momentul in care se ruleaza cu acoperisul ridicat.

Daca se merge cu acoperisul ridicat volumul este de 320 de litri, iar cu el pliat, valoare scade destul de putin, la 275 de litri. Chiar si in aceste conditii poti transporta doua valize de dimensiuni mari, ceea ce permite ca o vacanta pentru doua persoane sa fie posibila fara sacrificii in ceea ce priveste bagajele. Tot legat de acoperis, trebuie amintit faptul ca locurile din spate sunt utilizabile de doi adulti, chiar si cei mai inalti de 1,80 metri neavand probleme cu atingerea plafonului cu capul.

Cand se ruleaza cabrio, interiorul este extrem de bine protejat de curentii de aer chiar daca se ruleaza la viteze de autostrada. Pentru prima data, pentru A3 este oferit un sistem integrat in scaunele fata ce sufla aer cald spre ceafa pasagerilor pentru a face exploatarea pe timp de toamna mai placuta. |n momentul lansarii, A3 Cabriolet va fi oferit cu trei motorizari: 1.4 TFSI (140 CP), 1.8 TFSI (180 CP) si 2.0 TDI (150 CP).

In Romania, A3 Cabriolet va fi disponibil incepand cu luna martie a anului viitor.

Pentru mai multe impresii despre cum se conduce noul A3 Cabriolet citeste revista Auto Bild, nr. 22/2013.

Adaugă un comentariu