Spofec modifică Rolls-Royce Cullinnan. Artă sau sacrilegiu?

Spofec se racolează un Rolls-Royce Cullinan și-i face un tratament vizual care te face cu siguranță să ieși în evidență.

Citește și:

BMW X3 M Competition a trecut pe la AC Schnitzer pentru o cură' de tuning

Tuning Lamborghini semnat de un român! Cât costă kitul aerodinamic

Tuning pentru noii membri ai gamei BMW X

Rolls-Royce Cullinan pare genul de mașină care îți poate oferi tot ce vrei tu (și încă ceva peste). Cu un preț de minim 315.000 €, un exterior care impune respect, un interior scăldat în materiale dintre cele mai de calitate, ce ai mai putea să-ți dorești de la o mașină?

Păi, să fie personalizată! Sigur, și Rolls-Royce are un program de personalizare foarte vast, dar nu include (cum nici un producător nu o face) elemente de design exterior. Dar pentru asta există piața aftermarket. Atelierele de tuning vin cu oferte care mai de care mai variate, și de încumetă să modifice chiar și crema automobilismului modern.

Exemplarul de aici a trecut pe la Spofec, și a ieșit cu 40% mai impunător: aripi evazate, spoilere față și spate mai cărnoase și jante de 24 de inci sunt incluse în pachetul atelierului de tuning. A, și ca să modifice mai mult proporțiile mașinii odată ce capătă setul de jante imense, garda la sol a lui Cullinan este coborâtă cu 40 mm. La interior, Spofec nu a făcut modificări, însă există opțiunea de personalizare și a habitaclului.

Sub capotă, bijuteria V12 de 6,75 litri, cu 571 CP și 850 Nm, a fost „ajutată' de un modul ECU să atingă 685 CP și 1.010 Nm. În urma acestor modificări, cifrele de performanță au fost și ele îmbunătățite: accelerația 0-100 km/h se desfășoară în 4,9 secunde, față de 5,2 secunde cât are versiunea standard.

Prețul acestei transformări nu este menționat, dar ceva ne face să credem că nu vine ieftin.

    Cristian says:

    Sacrilegiul este insasi Cullinan-ul.

Adaugă un comentariu