Tuning pentru noii membri ai gamei BMW X

Gama extinsă de componente M Performance este disponibilă pentru fiecare dintre noile modele BMW X2, BMW X3 şi BMW X4 care poate fi adaptat la preferinţele personale.

Cum face Mircea Badea când îl oprește poliția! Eu am propria mea procedură

VIDEO Un instructor auto din Constanța a fost SURPRINS ÎNTR-O IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ!

Concepută să asigure integrarea perfectă în designul fiecărui model, inscripţia laterală în nuanţă Frozen Black subliniază caracterul sportiv al automobilului, accentuând proporţiile dinamice ale caroseriei. Pe lângă inscripţia laterală, apariţia modelelor BMW X3 şi BMW X4 poate fi rafinată suplimentar cu inscripţia frontală în negru lucios – în acelaşi stil cu alte ataşamente frontale cu finisaje lucioase pentru aceste două modele. Grila M Performance a radiatorului, de culoare negru lucios, este disponibilă pentru BMW X2. Aceasta are aceeaşi geometrie precum grila standard, dar culoarea potenţează imaginea sporitvă.

Asta este LEGEA CARE VA DUCE LA DISPARIȚIA SAMSARILOR!

Capacele M Performance pentru oglinzile retrovizoare, din fibră de carbon, sunt un alt punct de atracţie disponibil pentru cele trei game. Acestea sunt produse manufacturier din plastic armat cu fibră de carbon (CFRP). Cu numeroase straturi de acoperire şi finisaj lustruit lucios, capacele din fibră de carbon au un efect de profunzime şi un design spectaculos.

A MUTAT O MAȘINĂ 5 METRI în București și A PRIMIT 9 LUNI DE ÎNCHISOARE!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Interiorul modelelor BMW X2, BMW X3 şi BMW X4 poate primi o notă sportivă şi de confrot suplimentar. Datorită volanului M Performance, conducătorul modelelor BMW X2, BMW X3 sau BMW X4 păstrează o aderenţă perfectă în orice moment. Volanul are zone de aderenţă distincte, cu tapiţerie specială, realizată din Alcantara.

Marcajul roşu de la ora 12, utilizat cu precădere în motorsport, accentuează calităţile dinamice ale maşinii, la fel cum face şi tivul transversal de culoare gri argintiu, cusut manual. Panourile decorative ale volanului sunt disponibile opţional pentru BMW X3 şi BMW X4 din fibră de carbon/piele, cu închidere centrală – fie din fibră de carbon poroasă, fie din fibră de carbon lucioasă.

Clapetele de pe volan permit conducătorului să schimbe viteza fără a lua mâinile de pe volan, facilitând astfel controlul automobilului chiar şi atunci când conduce într-o manieră dinamică. Pentru modelele BMW X3 şi BMW X4 echipate cu această dotare, padelele de schimbare sunt disponibile în fibră de carbon foarte lucioasă. Acestea sunt acoperite într-o plasă de carbon extrem de fină, îmbunătăţită cu un finisaj cu o lustruire lucioasă, şi au simbolurile plus şi minus în roşu eloxat.

O mare parte din designul unui automobil este dominat perceptibil de combinaţia jantă/anvelopă. Acest lucru explică gama largă disponibilă ca parte a programului de accesorii BMW M Performance. De exemplu, pentru BMW X2 este disponibil setul complet de roţi de vară, în Styling 717 M, de 20 de ţoli.

Finisajul negru mat al acestor jante din aliaj uşor, cu masa optimizată, aduce o notă extraordinară de ambianţă sportivă. Ca set complet de roţi de vară pentru BMW X3 şi BMW X4 este pachetul M Performance cu jante din aliaj uşor, de ţoli, în design Double Spoke 698 M în finisaj Orbit Grey.

Şuruburile roţilor, vizibile şi cu finisaj exclusiv, sunt factori-cheie care contribuie la un aspect impresionant. Jantele de 21 de ţoli, în design Y Spoke 701 M Bicolor, sunt în prezent cele mai mare din programul de accesorii BMW originale pentru BMW X3 şi BMW X4. O astfel de jantă cântăreşte cu aproape două kilograme mai puţin decât janta cu acelaşi design şi dimensiune.

taguri
Adaugă un comentariu