Cinci sfaturi de care orice femeie trebuie să țină cont la volan

Conform cercetătorilor, femeile se descurcă mai bine la volan decât bărbații. Nu avem de gând să-i contrazicem, însă există câteva sfaturi de care orice șoferiță trebuie să țină cont. Iată-le:

1. Să ai încălțări comode în mașină

Cărei femei nu-i place să fie elegantă, pe tocuri? De multe ori, aceste încălțări pot deranja la condus, de aceea e bine să ai în mașină niște balerini comozi. Sau încălțări sport.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

2. Evită să mergi singură la drum lung

Nu merge de una singură la drum lung decât dacă este absolut necesar. Pe drum pot apărea multe lucruri neprevăzute cărora o femeie le face față mai greu.

Mașina de doar 2500 de euro CARE MERITĂ CUMPĂRATĂ!      

3. Să ai mereu în mașină un încărcător de telefon

Telefonul a devenit în ultima perioadă al șaselea simț. Tocmai de aceea e bine să ai mereu telefonul la îndemână și să fie mai mereu încărcat. Nu de alta, dar telefonul este cel mai bun prieten când ai nevoie de ajutor.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

4. Condu defensiv

Prudența este calitatea oricărei reprezentante a sexului frumos la volan. Tocmai de aceea, este indicat să nu te avânți și să conduci cu atenție mărită.

5. Iarna, mergi cu rezervorul plin

Un bărbat este mai rezistent la frig decât o femeie. Tocmai de aceea, este indicat ca pe timp de iarnă să ai mereu combustibil în rezervor. Dacă rămâi blocată pe undeva, să ai suficient combustibil să te încălzești.

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

Adaugă un comentariu