Cum se face inspecția auto a unei mașini second-hand cumpărate și cât te costă – VIDEO

Ce trebuie să știi când îți cumperi mașină second-hand: 60% dintre mașinile second-hand aflate la vânzare în România au defecțiuni sau au suferit accidente grave. Este rezultatul unui studiu publicat de inspectorauto.ro, un site care oferă servicii de verificare a istoricului mașinile second-hand.

INCREDIBIL! Ambasada SUA caută șofer! Ce SALARIU oferă românilor!

NICIODATĂ să nu cumperi o mașină second-hand fără să verifici ASTA!

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

„În momentul în care o mașină ajunge la noi, cu acordul vânzătorului și cumpărătorului, se stabilește un plan de verificare. Se pune un calculator pe mașină cu care se face o verificare electrică. Pe partea de mecanică se pornește cu elementele de siguranță, partea de frânare (discuri și plăcuțe, față și spate). Cele mai des întâlnite probleme țin de o mentenanță slabă. Foarte mulți clienți nu știu să aibă grijă de mașină și ajung în service când problemele sunt foarte grave și deterioararea este destul de avansată’, a declarat, pentru Libertatea, Vlad Bâtcă, inspector auto.

„Pentru verificarea în vederea achiziției, verificarea părții electrice costă 100 de lei, apoi trecem la partea mecanică, tot 100 de lei’.

Citește mai departe și vezi video pe Libertatea.ro

Adaugă un comentariu