BMW a anunțat prețurile pentru primul său hot hatch cu tracțiune față

BMW a anunțat lista de prețuri în România pentru primul său hot hatch cu punte față motrică, 128ti. Are 265 de cai-putere și 400 de Newtoni-metru.

Citește și:

BMW stabilește un cod de etică pentru inteligenţa artificială

BMW Seria 5 Touring: Familistul perfect

Cineva a pus grile verticale pe toate BMW-urile M3 din istorie (FOTO)

Încă din septembrie BMW a anunțat că va extinde gama compactă Seria 1 cu un hot hatch cu punte față motrică, însă acum îl vedem fără camuflaj și aflăm toate elementele care îl descriu. Plus: prețul în România, care pleacă de la 41.174 €.

BMW 128ti (turismo internazionale) este animat de un patru-în-linie de 2,0 litri, cu 265 de cai-putere și 400 de Newtoni-metru, trimiși către puntea față printr-o transmisie automată Steptronic Sport cu opt rapoarte. Accelerația 0-100 km/h este bifată în 6,1 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Pe lângă motorul potent, BMW 128ti primește suspensia M Sport, care a fost optimizată special pentru acest model, spun bavarezii. Garda la sol este coborâtă cu 10 mm, iar barele antirului sunt mai ferme. În plus, modelul dispune și de un diferențial cu alunecare limitată și de frâne M Sport (cu discuri de 360 mm pe față și 300 mm pentru roțile din spate).

BMW 128ti are, din punct de vedere estetic, ca punct de plecare Seria 1 cu pachetul M Sport. Pe lângă accentele de culoare roșie, 128ti are partea frontală redesenată, un sistem de evacuare cu două terminații și un difuzor M Sport cu finisaj negru lucios. Jantele de 18 inci cu design Y-spoke sunt disponibile opțional.

Adaugă un comentariu