Vânzări record pentru Mercedes-Benz în trimestrul trei din 2017

Cu o creştere de 7,9% şi a unui număr de 573.026 vehicule livrate în trimestrul trei din 2017, Mercedes-Benz a raportat un nou record de vânzări, pe fondul majorării cererii în toate regiunile.

Septembrie a fost a 55-a lună de creştere consecutivă a vânzărilor, când s-au livrat 220.894 vehicule, un avans de 4,5% faţă de perioada similară din 2016.

Luna trecută, Mercedes-Benz a fost cea mai bine vândută maşină premium în Germania, Franţa, Spania, Italia, Belgia, Elveţia, Portugalia, Polonia, Japonia, Australia, SUA, Taiwan şi Canada.

Europa a continuat să fie cea mai mare regiune de vânzări pentru grupul german în septembrie, cu o creştere de 2,3%, în timp ce în Asia-Pacific livrările au înregistrat un avans de 8,6% faţă de perioada similară din 2016.

Mercedes a vândut pe plan global 1,71 milioane de vehicule în primele nouă luni din acest an, un nivel record, datorită unui avans de 8% în Europa şi de 22,9% în regiunea Asia-Pacific.

Mercedes-Benz a atacat recent şi segmentul pick-up prin lansarea unui nou model în acest segement. Abordarea de către Mercedes-Benz a segmentului pick-up a împărţit deja fanii mărcii în tabere: cei mai purişti n-ar fi vrut să vadă o astfel de maşină în gama producătorului german, iar cealaltă tabară susţine că acest pas trebuia făcut mai demult.

ADIO SAMSARI! Dacă se întâmplă asta, cei care profită de noi vor dispărea DEFINITIV!

Ce conduce Gică Popescu la 50 de ani

Accident spectaculos în București. În rol principal, un Ferrari de 250.000 euro

Ce automobil conduce Petre Daea și ce nu-i lipsește niciodată din mașină

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

taguri
Adaugă un comentariu