Cel mai puternic cvartet din lume

Cele mai noi supermasini ale momentului si seria limitata Lamborghini Veneno au preturi ametitoare insa le puteti avea pe toate la scara 1:43  la un pret decent. 

Ferrari LaFerrari vs Porsche 918 Spyder si McLaren P1 este meciul anului: infruntarea suprema intre cele mai noi supercaruri hibride.

Toate au serii limitate de productie: 375 exemplare P1 si 499 La Ferrari, acestea fiind deja vandute. Lamborghini Veneno este si mai exclusiv fiind produse doar 3 exemplare. Porsche are cifre mai mari de productie – 918 exemplare – dar si in acest caz preturile sunt exorbitante: 768.062 euro mai ieftin decat concurenta dar cu optionale pretul ajunge repede la peste 900.000 de euro.

Prin comparatie La Ferrari costa 1,15 milioane de euro, iar Mclaren P1 1 milion de euro.

Pentru muritorii de rand sunt preturi ametitoare dar le puteti avea toate la scara 1:43 pentru preturi mult mai mici. Porsche 918 Spyder produs de Minichamps in versiunea finala de serie cu tevile de esapament amplasate in partea superioara costa 50 euro fiind din metal. Mclaren P1 produs de True Scale Miniatures din rasina costa 65 de euro. Mai scumpe sunt Lamborghini Veneno si La Ferrari ambele produse de Looksmart, care costa circa 119 euro.

Adaugă un comentariu