Video: Șicanări în trafic în prima zi de școală. Acest șofer are un tupeu nemaipomenit

Prima zi de școală din acest an a venit cu o acutizare a aglomerației din Capitală, dar și cu șicanări în trafic. Un șofer din București a postat pe TraficTube un video prin care arată cum i-a fost zgâriată mașina de un șofer prea grăbit. Schimbul de replici care a urmat este revoltător.

„Luni dimineață (azi mai exact), pe la ora 8:10 merg să îmi duc fetița la grădiniță. Mașina parcată lângă gard, plec 50 m mai jos vine o mașină din sens opus, eu trag dreapta să îi fac loc și opresc, el încetinește dar merge mai departe, îmi atinge oglinda cu oglinda lui după care accelerează și îmi zgârie toată aripa spate stânga, accelerând mai departe ca și cum nu s-a întâmplat nimic neobișnuit –  a scris șoferul pe TraficTube.

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

A apărut prioritatea de rapper’. Vezi cum funcționează! | VIDEO

ATENȚIE ȘOFERI! Uite cum se face PARCAREA PERFECTĂ!

Ce șofer inconștient! O femeie a fost surprinsă conducându-și Loganul cu bebelușul în brațe

Intersecţia din România care este unică în Europa

Acesta a mai adăugat: „M-am dus după el și mi-a spus cu aroganță că eu i-am blocat lui drumul și să îmi șterg mașina cu o cârpă, i-am spus să o șteargă el și mi-a răspuns ironic să merg la poliție după care a plecat mai departe. Drumul are caracter privat și are semn de access interzis din ambele direcții, are o singură bandă de mers, iar el cu siguranță nu locuiește în zonă. Locuind acolo se întâmplă des situații când vin două mașini din sens opus, dar încet și civilizat ne facem loc să trecem, ne mai urcăm și pe bordură, dar nu și de data asta. Mi-am dus fetița la grădiniță după care am pierdut toată dimineața la poliție, acum aștept să văd ce urmează”, a scris șoferul pe TraficTube.

Astfel de șicanări în trafic au devenit obișnuite în Capitală și în alte mari orașe ale Capitalei. În luna martie, un șofer a fost bătut în București în urma unei șicanări în trafic.

Adaugă un comentariu