VIDEO: Acesta este BMW Seria 2 Gran Coupe

Coupe-ul cu patru uși compact de la Mercedes-Benz tocmai a primit un rival de seamă, sub forma lui BMW Seria 2 Gran Coupe.

Gama Seriei 2 de la BMW a fost extinsă cu un nou model, un coupe in patru uși numit sugestiv Gran Coupe. Acesta va avea lansarea oficială în noiembrie, în cadrul Salonului Auto Los Angeles 2019.

Dacă pentru piața din State modelele de lansare sunt exclusiv pe benzină (228i xDrive, respectiv M235i xDrive), în Europa Seria 2 Gran Coupe va primi și motorizări diesel. Dieselul este bestseller-ul de la BMW: unitatea cu patru cilindri în linie 220d, cu 190 CP și 400 Nm. Unitățile pe benzină vor fi 218i (trei cilindri în linie, 136 CP, 220 Nm) și vârful de gamă M235i xDrive (patru în linie, 306 CP).

Mai multe informații despre noul BMW Seria 2 Gran Coupe găsiți în articolul dedicat.

Eleganța exteriorului este egalată la interior prin materiale de calitate și tehnologii preluate de la frații mai mari din gamă. Prin serviciile Connected Navigation, proprietarii pot să trimită destinații de pe telefon direct în sistemul de navigație al mașinii, iar Intelligent Personal Assistant va „învăța’ rutina și obiceiurile șoferului și le va aplica atunci când contextul o cere.
Adaugă un comentariu