(P) De Sărbători, surprinde-o cu Farmec!

Sărbătorile de iarnă înseamnă relaxare, călătorii în vacanţă, dar şi căutarea celor mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Dacă eşti în impas şi nu ştii ce să alegi pentru jumătatea ta, Farmec îţi vine în ajutor. Experții în frumuseţe de la Farmec au pregătit de Sărbători pachete cadou ce includ produse din cele mai cunoscute game ale companiei. Pachetele sunt disponibile sub forma a 11 tipuri de casete și 5 tipuri de borsete, pe care le poți consulta și cumpăra cu ușurință pe www.farmec.ro.

Și pentru că Gerovital este prima marcă de cosmetice pe care românii o recomandă apropiaților, experţii Gerovital te sfătuiesc să alegi pentru jumătatea ta, Borseta Gerovital H3 Evolution, un kit revoluţionar care conține o cutie cu fiole cu Acid hialuronic şi un lapte demachiant instant Perfect Look. Acidul hialuronic pur menţine strălucirea pielii, netezește ridurile şi asigură un efect intensiv de hidratare, efecte de care ea va fi încântată, cu siguranţă. Pachetul vine şi cu un discount de 10% şi o borsetă cadou, ideală pentru ca ea să își țină toate produsele de îngrijire şi make-up.

Dacă alegeţi să plecaţi în vacanţă de sărbători, un cadou ideal pentru persoana specială de lângă tine, este caseta Minitravel. Aceasta conţine un deodorant antiperspirant din gama GH3 Evolution, un şampon cu ulei de argan și de jojoba din gama Argan Plus, pasta de dinţi pentru dinţi sensibili Aslamed, toate în variante mini pentru un plus de confort. În plus, se va bucura şi de un cadou care constă în trei plicuri cu cremă hidratantă Gerovital Plant, Secretul Frumuseții Româncelor.

Suntem convinși că de multe ori ai auzit-o pe mama ta și pe soție sau prietenă de experiențele prin care trec pentru ca părul să le arate impecabil. Oferă-i în dar casetele speciale din gama Gerovital Tratament Expert, a brandului numărul 1 în categoria Tratamente de păr. Astfel, ea va avea parte de o îngrijire profesională a părului, chiar acasă. Una dintre casete conţine şamponul şi uleiul nutritiv, dar şi o mască nutritivă cadou. Cealaltă casetă e alcătuită din serul termoprotector şi şamponul regenerant.

Trebuie să știi că, pentru ele, curăţarea feţei este un întreg ritual, extrem de important în sezonul rece, când pielea devine mult mai sensibilă, din cauza factorilor externi iritanţi. O marcă de încredere, dar şi cu un raport corect preţ-calitate, pe care te poţi baza oricând, este Doina, fiind şi alegerea numărul 1 în preferinţele româncelor pe segmentul Cleasing. Știm că ai auzit de acest brand românesc plin de tradiție! Alege pentru ea caseta Doina, alcătuită dintr-un lapte nutritiv vitaminizant Doina Clasic şi un lapte intensiv regenerant Doina Antistres, produse potrivite pentru toate tipurile de ten și pentru orice vârstă, deci nu trebuie să îți faci nicio problemă.

O alegere care o va face fericită este chiar pachetul Gerovital Happiness! Acesta conţine fluidul de curăţare zilnică şi crema CC mediu din gama Gerovital Happiness, ce au la bază ingrediente de ultimă generaţie. Produsele au formulări ușoare, sunt lipsite de parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice. Iar faptul că tu ai fost atent la aceste aspecte cheie, sigur o va face să te iubească și mai mult!

De Sărbători, cadoul cu Farmec, vine din inimă!

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare