Audi A4 Allroad quattro – Debut oficial în Detroit

Audi a profitat de Salonul Auto de la Detroit pentru a prezenta noua generație a lui A4 Allroad quattro. Rețeta acestei versiuni o știm: un break, un pachet estetic ceva mai masculin și tracțiunea quattro în standard.

Noul Audi A4 Allroad quattro integrează o gardă la sol mai mare (+34 de milimetri), accesorii speciale de protecție, bare pentru amararea portbagajului, spoilere modificate discret și jante cu dimensiuni cuprinse între 17 și 19 inchi. La toate acestea adăugăm amortizoarele adaptive și sistemul de tracțiune integrală quattro.

2016 audi a4 allroad quattro detroit (18)

Cât despre motorizări, Audi anunță cinci versiuni diesel și una benzină. Toate acestea vor putea fi cuplate fie la o cutie manuală cu șase rapoarte, fie la una S-tronic cu șapte trepte. De asemenea, Audi pune la dispoziție și o cutie Tiptronic cu opt rapoarte. Mai mult decât atât, Audi aduce și modul “off-road” în sistemul Drive Select.

Audi A4 Allroad quattro se laudă cu un portbagaj de 505 litri. Acesta poate fi extins simplu prin rabatarea banchetei, iar astfel volumul crește la 1.510 litri.

În versiunea standard, modelul german integrează portbagajul cu deschidere electrică, iar pe lista de opționale găsim sistemul de infotainment MMI cu internet, sistemul audio Bang&Olufsen cu 19 difuzoare și pilotul automat adaptiv.