Ferrari J50, modelul care serbează 50 de ani de când italienii activează în Japonia – Update video

Ferrari a împlinit 50 de ani de când activeză pe piața din Japonia. Pentru a celebra cum se cuvine frumoasa vârstă, italienii au pregătit un model aniversar. Acesta se numește Ferrari J50 și are la bază versiunea Spider a lui 488.

Conform oficialilor Ferrari, modelul J50 va fi produs doar în 10 exemplare și, bineînțeles, acestea vor fi disponibile doar pe piața din Japonia. Din punct de vedere estetic, modelul italian a suferit o serie de transformări consistente. Spoilerele au fost modificate, blocurile optice au o formă nouă, iar capota a fost și ea restilizată masiv.

Ferrari J50 are acum o caroserie de tip targa, iar zona posterioară a fost sculptată și mai mult de dragul aerodinamicii.

2016-ferrari-j50-aniversar-2

Sub capotă, motorul V8 de 3,9 litri produce acum 690 CP și 760 Nm, cu 20 CP mai mult față de unitatea de pe 488 Spider. Pentru moment, oficialii Ferrari nu au publicat detalii cu privire la performanțele noului J50.

Update

Ferrari a prezentat oficial în Japonia noul J50. Și pentru că Ferrari își iubește fanii, italienii au publicat și clipul din timpul evenimentului special.

Adaugă un comentariu