Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition – Versiunea specială limitată la 15 bucăți

Porsche a expus noul 911 Targa 4S Exclusive Edition în cadrul AutoRAI 2015 din Amsterdam. Modelul ediție specială va fi produs în doar 15 exemplare și a fost dezvoltat de divizia Porsche Exclusive.

La nivel exterior, 911 Targa 4S Exclusive Edition se laudă cu o caroserie vopsită în nuanța Gulf Blue accesorizată cu diverse elemente glossy de culoare neagră și cu blocuri optice cu tentă. Acestea din urmă integrează tehnologia PDLS+ (Porsche Dynamic Light System Plus).

Pachetul exterior se încheie cu un set de jante de 20 de inch din aliaj.

porsche 911 targa 4s exclusive edition (5)

Conform oficialilor germani, 911 Targa 4S Exclusive Edition vine în standard cu pachetul Sport Chrono. Pentru ceva bănuți în plus, Porsche poate adăuga un pachet de performanță care crește puterea motorului de la 400 CP la 430 CP, iar discurile de frână sunt înlocuite cu unele ceramice.

Cei care nu sunt mulțumiți cu sistemul audio standard Bose pot opta pentru unul semnat Burmester. Tot la interior, clienții se vor bucura de praguri iluminate, de un volan sport îmbrăcat în piele neagră și de o tapițerie din material textil botezată Pepita.

Conform oficialilor Porsche, fiecare exemplar al lui Porsche 911 Targa 4S Exclusive Edition va avea un preț de pornire de 223.230 de euro.