Schițe neoficiale cu viitorul BMW i5

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că BMW lucrează la un nou model pe care îl va lansa sub brandul i. Acesta ar urma să fie denumit i5, iar pentru prima dată facem cunoștință cu o serie de schițe neoficiale.

În urma acestor reprezentări, vedem cum viitorul i5 preia elemente stilistice de pe i3 și i8 și le transpune sub forma unui hatchback. Pentru moment, acestea sunt singurele informații pe care le avem cu privire la viitorul i5.

Dar să mai zăbovim puțin în zona electrică, întrucât BMW a anunțat cu ocazia Salonului Auto de la Paris că pregătește o versiune 100% “verde” pentru X3, dar lucrează și la Mini cu emisii zero. Informația a fost confirmată de Harald Kruger, președintele executiv BMW.

“Rivalii noștri sunt în prima fază în ceea ce privește electrificarea gamei de modele. Noi intrăm în cea de-a doua fază, ceea ce înseamnă că ne permitem să lansăm modele cheie din gamă în versiuni cu emisii zero, prin intermediul tehnologiilor de propulsie pe care le avem în gama i”, a declarat oficialul BMW.

Via | Autorai

Adaugă un comentariu