Seat Alhambra facelift – Poze și detalii oficiale cu monovolumul iberic

La scurt timp după ce Volkswagen ne-a încântat cu Sharan facelift, a venit rândul celor de la Seat să schimbe stilul și să prezinte Alhambra facelift. Monovolumul iberic are un look ceva mai modern, acesta fiind subtil adaptat.

Observăm noile lumini de zi cu LED, logo-ul de pe grila frontală și jantele cu design diferit. La interior, Seat Alhambra facelift vine în noi variante de culoare, în timp ce volanul a fost preluat de pe Leon. În plus, o parte dintre elementele de control au fost redesenate. Tot la nivel habiaclului, clienții se vor putea delecta cu serviciile sistemului Seat Easy Connect. Aceasta integrează un ecran tactil cu rezoluție înaltă, iar partea hardware dispune de componente de top.

O altă premieră pentru Alhambra sunt noile versiuni de echipare: Reference, Style si Style Advanced.

 

Seat Alhambra facelift – Motorizări

Sub capota lui Alhambra facelift, Seat va monta doar motoare Euro 6. Fanii unităților diesel vor putea opta pentru motorul de 2,0 litri TDI în versiunile de 115 CP, 150 CP și 184 CP. Cei care preferă un motor pe benzină pot opta pentru cel de 1,4 litri și 150 CP sau pentru cel de 2,0 litri și 220 CP.

seat alhambra facelift

Alhambra a inregistrat un an record de vanzari in 2014. Inovatie, placerea condusului, utilitate si siguranta sunt cuvinte cheie pentru noua generatie Alhambra, transformand acest model in partenerul perfect pentru un stil de viata activ. Acest concept convingator combina cea mai buna functionalitate si tehnologia de varf cu un excelent standard de calitate si executie. In plus, stilul sau inconfundabil SEAT ii ofera o incredibila valoare,’ a declarat Jürgen Stackmann, presedintele Comitetului Executiv SEAT.