Oficial: Volkswagen Sharan facelift – Imagini și detalii cu modelul care va debuta la Geneva

Volkswagen Sharan facelift va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie. Pentru a mai potoli setea de cunoaștere a fanilor, producătorul german a publicat detaliile și imaginile oficiale cu proaspătul Sharan facelift.

La nivel exterior, monovolumul primește lumini diurne cu LED, stopuri cu aceeași tehnologie și jante din aliaj cu un design nou. Pentru interior, nemții au pregătit materiale noi, elemente îmbunătățite și un panou de instrumente ușor revizuit. Tot la interior, clienții vor primi a doua generație a platformei de infotainment alături de tehnologia App Connect (Android Auto și Car play).

volkswagen sharan facelift (9)

 

Volkswagen Sharan facelift – Motorizări

În dreptul motorizărilor, Volkswagen promite unități cu până la 15 procente mai eficiente. Vorbim despre două motoare pe benzină, unul de 1,4 litri de 150 CP și unul de 2,0 litri de 220 CP. Fanii unităților diesel vor putea alege între motoare cu puteri cuprinse între 115 CP și 184 CP. Pentru un consum redus, cutia de viteze DSG a fost dotată cu un sistem de coasting.

Adaugă un comentariu