Top 5 – Cele mai tari supercaruri de la Geneva

Salonul Auto de la Geneva este singurul eveniment unde producătorii de supercaruri vin în formație completă. Iar standurile acestora au fost pline și în acest an. Am ales cinci supercaruri care au făcut furori anul acesta în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Aston Martin Valkyrie

Aston Martin Valkyrie este rodul colaborării dintre britanici și Red Bull Racing Team. Supercar-ul britanicilor a fost vedeta standului în timpul Salonului Auto de la Geneva.

„Am ales această denumire pentru că are o semnificație profundă. Valkyrie trebuie să inspire și să incite. Și mai mult de-atât, face trimitere către o istorie care se întinde 104 ani în spate. Aston Martin Valkyrie este o mașină incredibil de specială, un hypercar fără compromis care nu lasă nimic pe plan secundar’, a declarat Marek Reichman, șeful departamentului de dezvoltare de la Aston Martin.

Detalii despre Aston Martin Valkyrie

Ferrari 812 Superfast

Ferrari 812 Superfast va fi ultimul supercar italian care va miza pe serviciile unui V12 aspirat natural. Motorul de 6,5 litri produce 800 CP și 718 Nm. Astfel, Ferrari 812 Superfast devine cel mai puternic model de serie din istoria italienilor, dar și cel mai rapid, întrucât accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în doar 2,9 secunde.

Detalii despre Ferrari 812 Superfast

Lamborghini Huracan Performante

Lamborghini a prezentat la Geneva cea mai rapidă versiune a lui Huracan, denumită Performante. Aceasta dispune de un motor V10 de 640 CP, mai puternic cu 30 CP decât varianta de bază.

Detalii despre Lamborghini Huracan Performante

McLaren 720S

McLaren duce tradiția mai departe cu ajutorul lui 720S. Supercarul folosește acum un V8 biturbo de 4,0 litri și nu un V8 de 3,8 litri așa cum eram obișnuiți. Unitatea produce 720 CP și 770 Nm, iar resursele sunt puse în valoare de o cutie automată cu șapte trepte.

Detalii despre McLaren 720S

Pagani Huayra Roadster

Au trecut șase ani de când Pagani a anuțat lansarea lui Huayra Roadster. Dar visele s-au transformat în realitate la Geneva. Sub capotă, Huayra Roadster oferă o versiune revizuită a motorului V12 de 6,0 litri. Acesta produce 764 CP la 6.200 rpm și peste 1.000 Nm, disponibili începând cu 2.400 rpm. Motorul este cuplat la aceeași cutie cu șapte rapoarte dezvoltată de Xtrac.

Detalii despre Pagani Huayra Roadster

Adaugă un comentariu