BMW Dynamic Parking Prediction – Găsești rapid un loc de parcare gol

BMW împreună cu specialiștii de la INRIX au dezvoltat un sistem prin intermediul căruia vehiculul își va comunica unde găsești un loc de parcare gol. Botezat Dynamic Parking Prediction, acesta va fi implementat pentru prima dată pe un model i3 de test și va fi expus în premieră în cadrul TU-Automotive din Detroit, eveniment care se desfășoară în aceste zile în orașul american.

Acum, noul proiect de cercetare Dynamic Parking Prediction poate să prezică disponibilitatea locurilor de parcare prin utilizarea datelor de deplasare şi parcare de la flote auto. Astfel, vei scurta timpul de căutare al unui loc liber de parcare.

 

dynamic parking predition

Datele vor fi proiectate pe o hartă digitală care va cunoaște toate locurile publice de parcare din orașul respectiv. Așa cum afirmam și mai sus, colectarea informațiilor va fi realizată prin intermediul flotelor de test. Sistemul Dynamic Parking Prediction flosește un algoritm de învățare, ceea ce înseamnă că o dată cu trecerea timpului, informațiile vor fi livrate mult mai rapid și cu o acuratețe mai mare.