(P) Bucurestiul Joaca Tenis, cel mai mare turneu de tenis pentru amatori

S-au deschis inscrierile pentru prima editie a evenimentului Bucurestiul Joaca Tenis!

eJobs, campionul in recrutarea online din Romania va invita la evenimentul care va avea loc in weekendul 5-7 iunie in Capitala, eveniment ce se prefigureaza a fi cel mai mare turneu de tenis organizat anul acesta in Romania si dedicat jucatorilor amatori.

Reteta turneului este de una ce garanteaza atractivitatea si succesul evenimentului pentru pasionatii de sportul alb! Tenis Partener, coordonatorul evenimentului, va organiza nu mai putin de 12 probe de simplu si 6 de dublu pentru toate nivelurile de la 4 la 9 si totodata a rezervat si probe exclusiv feminine, pentru juniori sau probe pentru cei de peste 40 de ani. La toate acestea se adauga locatia perfecta, respectiv parcul Herastrau ce va gazdui peste 300 de partide programate. Meciurile se vor juca in cluburile: Academia de Tenis Herastrau, Academia de Tenis Enache si Tenis Club Arcul de Triumf.

Desi este in categoria Silver, anvergura turneului se apropie de cea a unui Platinum, iar organizatorii se asteapta la o prezenta numeroasa de peste 300 de jucatori, atat din Bucuresti si din toata tara. Din program nu vor lipsi Petrecerea Jucatorilor, ce va avea loc pe terasa clubului Academiei de Tenis Herastrau, meciurile de dublu la  nivelul 9, o surpriza de la Wilson si premiile pentru castigatori.

Sponsorii si partenerii evenimentului unic Bucurestiul Joaca Tenis din Circuitul Tenis Partener au pregatit premii importante pentru castigatorii tuturor probelor, atat de simplu cat si de dublu.

Detalii despre eveniment si inscrieri puteti gasi pe site-ul oficial al Tenis Partener.

 

Adaugă un comentariu