Soferii care trec prin acest oraș se trezesc că au de plată 200 de dolari

Autoritățile din micul orășel Leonia, din statul american New Jersey, au trecut la măsuri extreme împotriva șoferilor din alte orașe. Deoarece traficul rutier devenea prea congestionat, Leonia a introdus o taxă de 200 de dolari pentru cei care vor să tranziteze orașul în intervalele 6-10 și 16-21, informează Star Ledger.

Poliția locală vor putea identifica rapid șoferii care nu locuiesc în oraș, deoarece localnicii primesc o etichetă galbenă care se aplică pe oglinda retrovizoare. Leonia are doar 9.200 de locuitori și 18 polițiști.

Pregătește Dacia un nou SUV?

Poliția a primit dotări ca în Vest și nu mai scapă nimeni! Sunt imposibil de păcălit!

Șeful poliției din Leonia recunoaște că este o inițiativă dură, însă susține că autoritățile au fost nevoiți să apeleze la această măsură deoarece traficul devenise insuportabil, orașul fiind folosit ca o scurtătură către alte rute de mulți dintre locuitorii statului New Jersey. Aceasta mai spune că dimineață îi apăreau pe Waze și 250.000 de utilizatori în zonă, iar când străzile principale deveneau prea aglomerate, șoferii intrau pe cele secundare, astfel încât unii locuitori nici măcăr nu puteau să iasă cu mașina din garaj.

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

taguri
Adaugă un comentariu