Un polițist a câștigat procesul cu un localnic care i-a filmat mașina parcată pe un loc pentru persoane cu dizabilități

Un polițist din Vaslui a câștigat procesul cu un localnic care i-a filmat mașina parcată pe un loc pentru persoane cu dizabilități.

O instanță i-a dat câștig de cauză polițistului, care s-a simțit lezat de faptul că, pe o pagină de Facebook intitulată ‘Ai parcat ca un bou…’, au apărut imagini foto și video cu mașina sa de serviciu parcată pe un loc special amenajat pentru persoanele cu dizabilități în parcarea unui supermarket. Persoana care a făcut publice înregistrările a fost obligată de instanță să plătească 1.000 de lei daune morale și 1.060 taxă judiciară de timbru și onorariul avocatului polițistului.

LIVIU DRAGNEA a găsit rezolvarea! Uite de ce e aglomerație pe DN1!

DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ luată de familia lui MICHAEL SCHUMACHER!

Decizie surprinzătoare a magistraților Judecătoriei Vaslui într-o speță aparent banală. Un polițist a câștigat procesul intentat unui bărbat din municipiul Vaslui care a avut curajul să publice pe o pagină a unei rețele de socializare imagini foto și video cu mașina agentului parcată pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Ce MAȘINI BUNE poți să cumperi cu doar 5000 EURO!

Filmulețul și fotografia au fost publicate pe pagina de facebook ‘Ai parcat ca un bou…’, astfel încât, cel mai probabil, polițistul s-a simțit lezat.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare