Noul Maserati Grecale a debutat oficial în România: Cât costă?

Săptămâna aceasta a avut loc dezvăluirea lui Maserati Grecale în România, în cadrul evenimentului de lansare desfășurat în casa Tridentului din nordul Bucureștiului. Constructorul italian îl plasează pe Grecale într-un nou segment, D-SUV de lux, fiind oferit în gamă alături de Levante. De asemenea, Grecale va fi primul SUV complet electric din istoria Maserati.

Trei versiuni sunt disponibile încă de la lansare: GT, propulsat de motorul mild hybrid cu patru cilindri capabil să livreze 300 CP; Modena, cu motorizare mild hybrid cu patru cilindri de 330 CP; și Trofeo, care vine echipat cu motorul V6 pe benzină de 3.0 litri și 530 CP bazat pe propulsorul Nettuno ce echipează supercarul MC20.

Maserati Grecale GT are un preț de pornire de 74.494 de euro cu TVA. Pentru echiparea Grecale Modena, prețurile încep de la 84.966 de euro cu TVA, în timp ce modelul de top Grecale Trofeo pornește de la 113.978 de euro cu TVA.

În echiparea Grecale GT intră planșa de bord digitală de 12,3 inchi și un al doilea ecran tactil de 8,8 inchi, sistem audio Sonus Farber, climatizare în două zone, jante aliaj Thetis de 19 inchi, blocuri optice full LED, frână de parcare electrică, inserții cromate.

De la echiparea Grecale Modena, în echiparea de serie intră suspensia adaptivă Skyhook și jantele de aliaj Etere de 20 inchi. Pentru nivelul de top, Grecale Trofeo are jante de 21 inchi Crio, etriere de culoare roșie, precum și un sistem de evacuare Trofeo cu patru terminații.

Pentru a completa gama, Grecale Folgore, versiunea 100% electrică cu tehnologie 400V va fi lansată anul viitor.

Adaugă un comentariu