(P) Cum îți dai seama că prețul pentru un loc de parcare în Otopeni este prea mare

Deși te aștepți ca prețul parcării Otopeni să reflecte calitatea serviciului, realitatea poate fi destul de diferită. Să vorbim deschis despre câteva aspecte care, sincer, nu justifică prețul mare cerut de aceste parcări.

Te-ai întrebat vreodată de ce trebuie să plăteșți atât de mult pentru un loc de parcare la Otopeni? Dacă da, nu ești singurul.

1.       Starea parcărilor

Să începem cu unul dintre aspectele care adesea îi frustrează pe mulți dintre cei care merg cu mașina personală la aeroportul Henri Coandă: starea parcărilor. Da, ai crede că dacă plăteșți un preț parcare Otopeni destul de piperat, vei găși cel puțin un loc asfaltat, curat și bine întreținut. Totuși, multe dintre aceste parcări sunt neasfaltate, pline de bălți după ploi sau acoperite de zăpadă și gheață în timpul iernii.
Atunci când te întorci dintr-o călătorie lungă, ultimul lucru pe care ai vrea să îl faci este să îți cureți mașina.

2.       Distanța față de aeroport

Pe lângă faptul că îți lași mașina în bălți și noroi, s-ar putea să fii nevoit să apelezi la shuttle, transportul în comun sau la serviciile de ride sharing, deoarece foarte multe dintre parcările private se află la distanțe considerabile față de aeroport.
În plus, chiar dacă plăteșți un tarif destul de mare pentru locul de parcare în Otopeni, s-ar putea să nici nu ai shuttle-ul inclus în preț.

3.       Iluminarea parcării

Nu în ultimul rând, iluminarea parcărilor din Otopeni lasă de multe ori de dorit. Imaginează-ți că te întorci cu un zbor de noapte și că trebuie să îți cauți mașina cu lanterna, cu siguranță nu este situația ideală.

Nici nu trebuie menționat faptul că va trebui să îți pui și problema siguranței vehiculului tău într-o astfel de parcare.

Așadar, având atât de multe dezavantaje, de ce sunt prețurile parcărilor din Otopeni atât de mari?

Atunci când alegi un loc în care să îți lași vehiculul pe o perioadă mai mare de timp, e bine să alegi o parcare cu un raport calitate-preț avantajos. Cum arată o astfel de parcare?

În primul rând, alegi o parcare asfaltată și cu locuri acoperite, unde mașina să fie ferită de ploaie, soare, zăpadă, vânt și îngheț.

Apoi, distanța este poate cel mai important aspect. Alege o parcare cât mai aproape de aeroport. Nu este tocmai ușor să cari bagaje grele dintr-un loc în altul, în special dacă ai și copii mici sau călătorești alături de un grup numeros.

Servicii suplimentare – aici este vorba despre transferul gratuit către aeroport, compresor, stații de încărcare pentru vehicule electrice, sistem inteligent de gestionare a parcării care să te ajute să îți gasești mașina și chiar și posibilitatea de a rezerva online locul de parcare.

Totodată, nu trebuie să uiți nici de iluminare – ar trebui să alegi întotdeauna o parcare iluminată foarte bine pe timpul nopții, atât pentru siguranța vehiculului tău, cât și pentru confortul tău.

Dacă ești în căutarea unei parcări cu un preț care să reflecte cu adevărat calitatea serviciului, poate este timpul să iei în considerare Olimpia Airport Parking. Aici, nu doar că vei găsi soluții care se potrivesc nevoilor tale, dar vei beneficia și de asistență a clienților excepțională.

Rezervă un loc acum la Olimpia Airport Parking și începe-ți călătoria cu dreptul, știind că ai ales o parcare care își pune clienții pe primul loc.

pret parcare Otopeni

Adaugă un comentariu