Află poveștile fascinante ale planetei, prin colecția ”Mineralele Pământului” (P)

Colecțiile Liberatea îți aduc o premieră mult-așteptată: Mineralele Pământului. Descoperă și colecționează minerale autentice alături de revista cu experimente și curiozități.

Cea mai nouă colecția marca Colecțiile Libertatea este dedicată elementelor care au construit viața pe Pământ așa cum o cunoaștem azi. E vorba despre minerale, elementele care alcătuiesc fiecare colț din jurul nostru, de la lumea naturală la cea construită de om.

Prima ediție vă prezintă o sticluță cu aur, plus revista cu povestea acestui element prețios și esențial în viața contemporană. Costă 4,99 lei și se găsește la chioșcurile de ziare începând de joi, 27 august, sau online, pe colectii.libertatea.ro.

În săptămânile următoare, colecția Mineralele Pământului continuă prin Cuarțul roz, la prețul de 14,99 lei, și Ochiul de tigru, la prețul de 29,99 lei, care include și cutia specială pentru colecționarea tuturor mineralelor. Colecția Mineralele Pământului cuprinde 80 de minerale autentice de dimensiuni mari. Sunt mostre adunate de geologi și mineralogi experți. Colecția unică e completată de câte o revistă dedicată fiecărui specimen de minerale, în care veți descoperi curiozități, experimente și imagini spectaculoase.

În plus, pentru colecționarii profesioniști, dar și pentru cei care își doresc să aprofundeze această pasiune, fiecare ediție vă oferă și cutii speciale pentru depozitarea mineralelor în condițiile cele mai bune.

Adaugă un comentariu