(P) Anvelope all season inseamna sa calatoresti in siguranta in toate conditiile

Politia rutiera nu se bucura cand trebuie sa dea amenzi conducatorilor auto sau sa le retina permisele de conducere, asa cum cred unii. Toate sanctiunile care au la baza nereguli in trafic sau incalcarile legii sunt menite sa corecteze greseli inainte de a se comite ireparabilul.

Sa privim in alta lumina amenzile pentru depasirea vitezei si pentru lipsa cauciucurilor de iarna! Rulezi cu viteza, te pui in pericol pe tine, pe cei care se afla in masina si partenerii de trafic. Lipsa cauciucurilor de iarna la prima ninsoare inseamna un pericol iminent pe soselele tarii.

Cauciucurile de vara nu au aderenta si precizie cum au cele de iarna sau anvelope all season la preturi competitive.

O frana brusca si masina se duce ca o sanie de colo-colo si nu mai poate fi controlata. Derapajele pe suprafete umede pot da nastere unor dezastre uriase fiindca implica si participanti colaterali la trafic. Iata ce se poate intampla rau, fara anvelope potrivite:

-intri in masinile care circula regulamentar fiindca a ta nu franeaza la timp. Asa dai nastere unei coliziuni in lant si tu vei fi cel vinovat, fiindca nu ti-ai echipat corespunzator masina.

-derapezi si intri intr-o casa asezata foarte aproape de drum. Din pacate, am vazut multe astfel de locuinte, chiar si in curbe si din cauza vitezei au intrat multe masini in ele si pe timp bun. Ii poti ucide pe locatari, daca dorm, ii poti speria de moarte pe cei care se trezesc cu masina peste ei in dormitor sau in sufragerie, achiti reparatiile la casa si iti repari singur masina. Esti norocos daca scapi  usor ranit.

-poti intra intr-un stalp sau pom de la marginea soselei, iar daca ai viteza te ranesti grav sau mori.

-te prinde politia rutiera si iti da intre 9-20 de puncte amenda si intre 1305 lei si 2 900 de lei si ramane sa calculezi tu cam cate cauciucuri de iarna iti luai cu banii acestia.

Sper ca te-am convins sa nu mai umbli iarna cu cauciucuri nepotrivite si sa comanzi anvelope all seasons de pe site-ul oficial al magazinului Auto-soft.ro, care conduce in topul celor mai aprovizionate magazine de profil cu cele mai bune anvelope la preturi competitive.

In plus, comanzi astazi tot ce ai nevoie, iar maine cumparaturile sosesc la adresa indicata de tine.

Nu este nevoie sa faci drumuri la magazine sa alegi si sa cumperi produsele, fiindca iti sunt livrate la domiciliu. Site-ul este perfect structurat ca tu sa afli despre: serviciile oferite de firma Auto-soft.ro, clasamentul celor mai bune anvelope si jante, serviciile disponibile pentru fiecare locatie in parte, dar iti poti alege si setul de anvelope de care ai nevoie selectand cu ajutorul filtrului: latimea, inaltimea, diametrul, producatorul, clasa franare.

Alte avantaje pe care le ai daca iti comanzi aici anvelopele all seasons:

-un termen de garantie generos: 3 ani, fapt care dovedeste calitatea premium a acestor cauciucuri si garantia ca ajungi in siguranta acasa, indiferent pe ce drumuri si in ce conditii circuli.

-posibilitatea achitarii lor in 3 rate egale, in cazul in care ai alte cheltuieli si ai nevoie de bani. Cand cumperi un set de anvelope de iarna si dai toti banii odata, in general se cunoaste, dar magazinul prezentat mai sus este empatic si tine cu clientii.

Adaugă un comentariu