(P) Pentru pasionatii auto – accesorii masculine in trend

Pasionatii de domeniul auto se pot bucura acum si de accesorii pe masura pe care sa le poata integra in tinutele de zi cu zi. Old Skipper, celebru producator de bratari unisex din franghie nautica in mare parte a lansat o linie de bratari inedite, avand ca public tinta fanii infocati ai domeniului auto. Rezultatul este o colectie inedita care a cucerit publicul.

Reperele pe care le ofera Old Skipper se refera de fiecare data la calitatea unor materiale si la modul original in care acestea se imbina. Este exact ca si in domeniul auto – indragesti un anumit tip de masina si ai grija de aceasta, o alegi dupa preferinte si te defineste intru totul. O conduci cu placere si mandrie, devenind nu doar necesara si practica, ci chiar o emblema a personalitatii tale. In cazul bratarilor de la Old Skipper acestea sunt o nota eleganta de a completa tinuta ta, tinand cont de un stil atipic.

Bratarile motorsport, un trend de actualitate

In general, barbatii prefera accesorii simple, dar de efect, nu foarte incarcate din punct de vedere al designului. In mare parte aceasta este si definitia de bratari motorsport de la Old Skipper. Astfel de accesorii sunt o combinatie unica de franghie nautica, uneori si piele naturala, in diferite culori. Sistemul de inchidere este reprezentat de un detaliu unic, respectiv de o janta auto. Plasata central, aceasta este de fapt esenta acestor bratari, reprezentand cel mai bine preferinta pentru domeniul auto.

Astfel de bratari auto nu sunt create in serie. Fiecare model este diferit si nu doar prin culorile combinate. Nelipsita franghie nautica este fie dubla, fie tripla, cu noduri specifice, cu impletituri ce ii evidentiaza textura. Uneori se incadreaza intre doua fasii de piele naturala. Pentru cei cu gusturi clasice, sunt preferate tonurile sobre, de negru, maro, bej. Pentru cei cu preferinte pentru tonurile mai vii, albul, rosul, albastrul sunt culorile ce predomina in colectia de la Old Skipper.

Janta auto in miniatura cu un subtil logo al brandului este elementul care desavarseste aceste bratari. Interesant este ca aceasta piesa joaca si rol de inchidere. Iata cum acest brand sparge tiparele clasice si demonstreaza ca sistemul de inchidere nu trebuie ascuns si nu afecteaza imaginea perfecta a accesoriilor. Bratarile sunt fixe, potrivite pentru incheietura purtatorului, astfel ca alegerea tine cont de dimensiuni clare.

Din tipologia acestora se remarca desigur si acel tip de bratara ce se infasoara pe incheietura. Si in acest caz totusi este necesara o dimensiune corespunzatoare.

Pentru cei care au mai purtat bratari din franghie nautica, aceata varianta motorsport este o alta demonstratie de creativitate cu care Old Skipper cucereste publicul. Pentru cei care le descopera acum pentru prima data, aceste accesorii uimesc prin texturile combinate si stilul original.

Bratarile motorsport definesc un barbat puternic, un barbat cu gusturi bine definite, un pasionat de sofat, de masini si de tot ce e frumos. Vin la pachet cu garantia care demonstreaza calitatea bratarilor. Pentru multi, acest detaliu conteaza chiar destul de mult, pentru ca este realitatea ce confirma efortul unui brand de a crea ceva unic, dar si rezistent.

Bratarile motorsport, exclusiv la Old Skipper

Ca orice detinator si pasionat de automobile, alegerea facuta va fi de dorit sa vizeze ceva unic cu care sa se evidentieze. Bratarile motorsport isi vor cere dreptul de a fi admirate, se vor impune, vor completa orice tip de tinuta si vor putea fi oricand purtate si de femei. Este pastrat acest concept unisex, specific Old Skipper. Trebuie spus ca aceasta colectie este exclusiv creata si semnata Old Skipper.

Pentru atentia acordata detaliilor, modul original in care au fost create, pentru multitudinea de optiuni pe care le pune la dispozitie in vasta sa colectie, Old Skipper este de fapt un rasfat. Bratarile motorsport si nu numai se vor regasi in cadrul paginii oficiale www.oldskipper.ro.

Nu ai nevoie de prea mult pentru a iesi in evidenta. Nu trebuie sa adopti un stil ostentativ. Intr-o comparatie cu domeniul auto, oricine stie ca a tuna masina doar pentru a intoarce priviri in trafic nu este echivalentul bunului gust. Asadar fa o alegere care sa merite, sa te reprezinte. Accesoriile expresive pentru stilul tau sport, casual, elegant, pasionat de automobile sunt fara doar si poate bratarile motorsport de la Old Skipper.

Adaugă un comentariu