(P) Soluții auto potrivite pentru familie în showroomurile Ford București

Misiunea Ford Motor Company a fost și este de mai bine de un secol să creeze automobile accesibile, care să reunească oameni și familii care să ducă, astfel, o viață mai ușoară. La rândul său o afacere de familie, Ford a fost preluată de la fondatorul său Henry Ford, de către fiul și apoi nepotul său. În același timp, compania nu a renunțat niciodată la obiectivele și caracteristicile ce au consacrat primul autovehicul produs de Ford – modelul T – și anume la fiabilitate, eficiență și un preț rezonabil, caracteristici pe care le veți putea descoperi și în cadrul showroom-ului Ford Țiriac Auto București.

Aici cumpărătorii se pot bucura de o gamă diversificată de produse, pentru toate gusturile și pentru toate necesitățile. Astfel, pentru o familie numeroasă este ideal modelul  Ford C-Max, în varianta diesel grand C-Max 2.0 TDCi Titanium Powershift. Și aceasta în primul rând pentru faptul că este foarte spațios. Cu o capaciate de 6 locuri și un portbagaj încăpător, C-Max este o mașină perfectă pentru o excursie în familie. Este adaptată drumurilor lungi, iar pasagerii se pot bucura chiar și de confortul suporturilor de cafea și a mini-măsuțelor rabatabile atașate scaunelor de calitate premium. De asemenea, este o alegere sigură pentru toată familia, deoarece mașina vine cu un sistem încorporat de „Oprire activă în oraș’, prin care șoferul evită coliziunile la viteze de până la 50km/h, alături de sistemul activ de asistență la parcare și hayonul cu deschidere și închidere automată (pentru momentele acelea când fiecare dintre noi are mâinile ocupate cu bagaje). Și ce metodă poate fi mai simplă să le descoperiți pe toate decât o vizită într-un showroom Ford Bucuresti?

Dacă însă faceți parte din rândul celor care gustă viața din plin și căutați aventura alături de familia dumneavoastră, este posibil ca modelul Ford Ranger din showroomul Ford București să fie mult mai potrivit. Acesta este foarte încăpător și poate să transporte o greutate de până la 1.4 tone. Seria de tehnologii inteligente precum Ford SYNC3, tempomatul adaptiv cu avertizare frontală sau sistemul de menținere a benzii îmbogățesc experiență și plăcerea condusului, pentru orice șofer. În ceea ce privește motorul, acesta este de tip diesel TDCI Duratorq de 2,2l și își  dovedește performanța, forța și fiabilitatea pe teren, chiar și în momentul transportării unei remorci, datorită tehnologiei de stabilizare ce detectează curbele. Iar sistemul de detectare a vadului de adâncime (care poate atinge valoarea maximă de 800 mm) vă permite să explorați orice suprafețe.

Mai mult ca sigur că viața de familie nu este ușoară, mai ales pentru cei care se află la început de drum, însă să cumperi un autoturism este, grație lui Henry Ford care a simplificat, la nivel mondial, procesul de producție și comercializare a mașinilor. În showroomurile Ford București sunt așteptați oameni din toate categoriile, deoarece misiunea Ford este aceea de a aduce prin autoturismele sale un zâmbet pe buzele tuturor  clienților, dar  și a familiilor acestora. Tocmai de aceea aici veți putea găsi nu doar o gamă diversificată de modele, ci și un dealer Ford ai cărui specialiști sunt gata oricând să vă  stea la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie.

Adaugă un comentariu