Locul al treilea pentru echipajul susținut de Borsec la Super Rally Deva

Super Rally Deva – a treia etapă a Campionatului Național de Super Rally

După abandonul de la Raliul Maramureșului, am venit la Deva să încântăm fanii motorsportului din acest oraș și din împrejurimi. Așa cum ne-am așteptat, publicul a fost de nota 10, foarte multă lume a fost prezentă pe traseul amenajat în centrul orașului, ne-a declarat Adi Teslovan, pilotul echipajului susținut de Borsec în Campionatul Național.

Este o senzație incredibilă să evoluezi în mijlocul unui oraș, înconjurat de mii de oameni, pe un traseu stradal amenajat special pentru a oferi spectacol total fanilor, a adăugat pilotul.
Echipajul Adi Teslovan – Imre Cseh a obținut poziția a 3-a în clasamentul automobilelor, deși pilotul ne-a mărturisit că nu s-a acomodat prea bine cu traseul urban, fiind penalizat la fiecare trecere pentru atingerea jaloanelor. Totuși, până la urmă, a fost o ocazie bună pentru echipă să revizuiască setările mașinii, pentru a obține un nivel de performanță cât mai bun.

A fost un weekend extrem de călduros cu temperaturi de peste 30 de grade C, dar apa minerală naturală Borsec a fost și de această dată alături de noi, fiind patenerul nostru de hidratare tradițional. Următorul eveniment la care vom participa este Raliul Sibiului, pe macadam, cu celebrele și casantele probe pe lângă Păltiniș, ne-a declarat pilotul Adi Teslovan.

Adaugă un comentariu