(P) Trimmerele Panasonic, un cadou practic pentru orice bărbat

Au trecut vremurile în care aspectul fizic neîngrijit era o marcă a masculinității. În prezent, ceea ce contează este să te simți bine în corpul tău acordându-i atenție și folosind instrumentele potrivite. Iar cum în orice ritual de îngrijire, o atenție deosebită este acordată chipului, Panasonic a venit în întâmpinarea acestei nevoi și a creat trimmerele multifuncționale, ideale pentru bărbatul secolului XXI.

Trimmerele Panasonic nu sunt potrivite doar pentru tine, ci reprezintă și un cadou practic pentru alți bărbați din viața ta, fie el prietenul cel mai bun, tatăl sau un unchi drag. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, fă-ți ție sau prietenilor tăi un cadou care să contribuie la starea voastră de bine pentru a întâmpina primăvara cu zâmbetul pe buze!

Panasonic știe cât de dificil este să te menții în formă, să alegi ținutele potrivite și pentru o întâlnire de afaceri și pentru o ieșire la film cu iubita și mai ales înțelege nevoia de a îți îngriji părul cu atenție. De aceea, a decis să creeze pentru tine și pentru toți bărbații preocupați de aspectul lor trimmerele multifuncționale, pentru bărbierit, tuns și aranjat – ER-GD60, ER-GD50 și ER-GK60.

Multifuncționalitate într-un design ergonomic

A devenit deja un clișeu, dar secolul XXI este unul al vitezei și această stare de fapt se resimte la nivel individual, astfel că deseori te trezești renunțând tocmai la acele activități care îți dau o stare de bine și care îți cresc stima de sine. Pentru a-ți păstra aspectul îngrijit chiar și atunci când ești în criză de timp, recomandăm trimmerele Panasonic.

Trimmerul ER-GD60 cu accesoriu pieptene pentru setarea lungimii în 20 de trepte garantează tăierea precisă, în detaliu, a bărbii. De asemenea, lama lată de 30 de mm permite îndepărtarea cu ușurință a firelor de păr, chiar și pe pielea uscată. Designul în formă de „I’ asigură un bărbierit ușor și exact, cu o manevrare facilă.

Mașina de tuns și ras cu trei funcții, ER-GD50, este ideală pentru trasarea mărginilor bărbii cu o tăiere precisă. Trimmerul este ergonomic, poate fi folosit și pe pielea uscată și vine cu un accesoriu de ajustare a lungimii pentru o tundere perfectă și ușoară la lungimea dorită.

Trimmerul ER-GK60 vine în întâmpinarea bărbaților care doresc un aparat de ras multifuncțional, ce permite și tunderea părului corporal, în special a zonelor sensibile. Lama fixă cu margine lată, de protecție, prinde eficient firele de păr, împiedicând iritarea pielii. De asemenea, lama de 0,1 mm garantează un bărbierit neted, aparatul putând fi utilizat și pentru îndepărtarea părului de pe corp, fără să fie nevoie de spumă de ras. Trimmerul este însoțit de un accesoriu pentru zone sensibile.

Adaugă un comentariu