Glume pe vremea pandemiei: cum și-a înmatriculat un american mașina

Coronavirus este cea mai mare problemă cu care s-a confruntat lumea modernă în ultimii zeci de ani. Asta nu îi oprește pe unii să facă haz de necaz.

Citește și:

Coronavirusul pune pe butuci industria auto din România. Dacia și Ford suspendă producția

Cum este afectată piața imobiliară de Coronavirus. Interviu cu Mihnea Șerbănescu

Reguli speciale pentru șoferii de TIR care vin din zonele puternic afectate de coronavirus

Protejează-te de coronavirus! Cum să-ți igienizezi mașina în timpul pandemiei

OMV Petrom donează un milion de euro pentru Crucea Roşie. Alte companii sprijină eforturile statului cu bani și produse

Pandemia cu coronavirus afectează s-a extins înfiorător de repede pe toate continentele. La momentul scrierii acestui articol, sunt confirmate peste 204.000 de cazuri, iar aproape 83.000 sunt pacienți care deja s-au recuperat. Numărul morților se ridică la 8.200.

În lipsa unui vaccin, situația este încă periculoasă, toate statele luând măsuri de prevenție fără precedent. Nici România nu face excepție aici: Dacia și Ford au decis să sisteze operațiunile din fabricile Mioveni și Craiova în următoarea perioadă.

Sigur, asta nu împiedică lumea să facă glume pe seama subiectului, umorul fiind una dintre cele mai vechi metode de a combate o problemă. De exemplu, un american a ales un număr de înmatriculare cu trimitere directă către virusul pandemic: COV1D19.

Ford Mustang — numere coronavirus

Ideea i-a venit la o bere cu prietenii, încercând să găsească un număr de înmatriculare personalizat pentru cea mai nouă achiziție a sa — un Mustang din ’86. Americanul s-a dus repejor la serviciul de înmatriculări autovehicule din Ohio, unde a înaintat cererea, spre amuzamentul angajaților de acolo.

A primit aprobare inițială, însă numărul este în perioada de probă (echivalentul „numerelor roșii’ de la noi) și nu se știe încă dacă Brandon, proprietarul Mustangului (botezat Virus), va fi lăsat să circule cu ele, în definitiv.

Coronavirusul a fost sursă de inspirație pentru jucătorii de Forza Horizon 4: unul dintre ei a creat o temă grafică specială pentru Alfa Romeo Giulia.

Alfa Romeo Giulia — Coronavirus theme — Forza Horizon 4

Adaugă un comentariu