Alfa Romeo Stelvio este disponibil în România în varianta First Edition

Alfa Romeo Stelvio, primul SUV al producătorului italian, este disponbil și în România. Modelul constructorului din Cizmă vine în versiunea First Edition și are un preț de pornire de 52,200 de euro cu TVA inclusă.

După cum deja intuiți, Stelvio Fist Edition oferă o serie de dotări standard generoase. Clienții acestei versiuni pot alege cinci culori de caroserie (Rosso Alfa, Grigio Magnesio, Blu Montecarlo, Nero Vulcano și Nuovo Bianco) și trei culori pentru etriere (negru, galben roșu). Jantele de 20′, farurile BiXenon, geamurile spate ionizate și luminile din mânerele ușilor vin în configurația First Edition.

La interior, clienții se vor bucura de un volan îmbrăcat în piele, de padele din aluminiu pentru schimbarea treptelor de viteză, scaune încălzite și reglabile electric pe 8 direcții, dar și două tipuri de inserții de lemn (stejar sau nuc). Pe planșa de bord este integrat sistemul Alfa Connect de 8.8 inchi cu navigație 3D integrată, dezoltată în parteneriat cu MagnetiMarelli.

Sub capotă, Alfa Romeo Stelvio First Edition poate fi comandată doar cu motorizarea de 2,0 litri de 280 CP. Propulsorul este cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală Q4.

Alfa Romeo Stelvio – Clip de prezentare

Adaugă un comentariu