Audi Prologue Allroad Concept, prezentat înaintea debutului de la Shanghai

Salonul Auto de la Shanghai este din ce în ce mai vânat de producătorii mari. China este o piață în continuă creștere, iar acest lucru i-a determinat pe constructori să depună eforturi suplimentare atunci când vine vorba de evenimentele desfășurate aici.

Audi este unul dintre producătorii care iubește expanisunea Chinei, iar în cadrul Salonului Auto de la Shanghai va prezenta noul Prologue Allroad Concept. Până în prezent am făcut cunoștință cu versiunile Prologue, Prologue Avant și Prologue Piloted Driving.

Noul Audi Prologue Allroad Concept are un look ceva mai masculin, iar garda la sol a fost mărită cu 77 de mm comparativ cu versiunea de bază.

audi prologue allroad concept

 

Audi Prologue Allroad Concept – Motorizare

Sub capotă se află același sistem de propulsie hibrid format dintr-un propulsor convențional V8 de 4,0 litri TFSI și dintr-un motor electric integrat în transmisia automată cu opt rapoarte.

În total, sistemul hibrid oferă 734 CP și 900 Nm, iar resursele sunt puse în valoare cu ajutorul tracțiunii integrale quattro. Mulțumită setului de baterii de 14,1 kWh, autonomia în modul electric ajunge la 54 de kilometri. Per total, consumul de carburant anunțat de producător este de 2,4 litri la 100 de kilometri, iar emisiile de CO2 se cifrează la 56 de grame per kilometru.

Adaugă un comentariu