Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mullinera – răsfăț pentru cei cu dare de mână

Ce faci atunci când un Bentley nu mai este de ajuns pentru gusturile tale și pentru nivelul de individualizare pe care ți-l dorești? Ei bine, de acum poți comanda un Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mullinera, care este inspirat de yachturile de lux.

Mulliner, divizia de personalizare Bentley, a creat cea mai exclusivistă ediție a modelului Continental GT Convertible, în colaborare cu experții britanici de la Princess Yachts, inspirându-se din designul yachturilor.

Remarcându-se prin nuanțele strălucitoare Glacier White și Sequin Blue la exterior și inspirat de designul minimalist și impunător, dar și de materialele de lux ale yachturilor, la interior, Galene Edition by Mulliner îmbină cele mai elegante detalii ale unui stil de viață ‘oceanic’ într-o limuzină cabrio de lux.

Noul Continental GT Convertible este propulsat de motorul Bentley V8 biturbo, de 4,0 l, care dezvoltă 507 CP și 660 Nm și are un soft-top retractabil elegant, cu patru straturi, care asigură pasagerilor același confort și același calm imperturbabil pe care îl oferă și varianta coupé a modelului.

Designul exterior al noului Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner surprinde strălucirea irizată a apelor cristaline.

Citește și: Românii se reîntorc la premium: cresc vânzările Rolls-Royce, Bentley şi Maserati în iunie 2017

Vopsită în nuanța imaculată Glacier White și cu un kit de caroserie la culoare, Galene Edition este personalizată de accente metalice Sequin Blue pe caroseria inferioară – un detaliu atemporal și un simbol elegant al vieții acvatice. Soft-topul albastru închis, alături de jantele de 21 de inci, completează semnătura Mulliner pe Galene Edition.

Interiorul Continental GT Convertible Galene Edition aduce un omagiu opulenței clasice, incorporând cele mai luxoase materiale prelucrate manual și detalii pline de rafinament întâlnite atât la yachturi, cât și în interiorul limuzinelor Bentley.

Scaunele sunt tapițate cu piele Linen și Portland, cusută cu tigheluri încrucișate Camel, iar portierele sunt căptușite cu țesături Linen, Portland și Brunel. Pieile Linen și Portland, cu tigheluri Camel, îmbracă și tabloul de bord, consola centrală și cotierele, în timp ce volanul este învelit în piele Linen și alcantara Brunel, cu un accent Camel în dreptul orei 12.00. Broderia detaliată de pe tetiere este realizată tot cu Camel, iar caseta de depozitare Glacier White este căptușită, în stilul unic Mulliner, cu alcantara Brunel.

Finisajul exterior, Glacier White, este reluat la interior, prin caseta de depozitare și prin panoul de bord, care poate fi personalizat, la comandă, cu o ilustrație unică a unui yacht de lux, pictată manual de Jaume Vilardell și poziționată alături de inscripția Mulliner. Finisajul de la exterior se regăsește și pe rama ceasului Galene Edition, creând un interior luminos și plin de rafinament.

 Doar 30 de exemplare din această ediție limitată vor fi construite în întreaga lume, ceea ce face ca nivelul de exclusivitate să fie pe placul celor ce își permit să plătească sume cu cinci zerouri pentru astfel de mașini.

Adaugă un comentariu